om oss

Läs mer om Lindö golfrestaurang

Välkomna till Lindö Golfrestaurang

Till denna fina golfanläggning med välförtjänt renommé: en utav Nordens finaste golfanläggningar, önskar vi välkomna er gäster till Lindö Golfrestaurang.

Vår absoluta målsättning är att bjuda er gäster på en spektakulär matupplevelse i en miljö som är svårslagen. I restaurangen serveras lunch och a la carte.

Här möts husmanskost och andra smakrika influenser. Vi tar givetvis hänsyn till olika sorters kostmodeller och eventuella allergier.

På denna restaurang erbjuds möjlighet till bokningar med sällskap i olika konstellationer och vi är dessutom flexibla vad gäller högtider, events samt andra tillfällen av firanden. Vårt motto är att förgylla vardagen för våra gäster via våra kulinariska färdigheter!

Vi har ett stort antal platser både inom- & utomhus, där man kan njuta av den fantastiska vyn.

Vi har en stor avgiftsfri parkering alldeles utanför för våra kära besökare.

I vårt glada gäng har vi kockar med många års erfarenhet inom restaurang och krog-branschen. Vi tar smakupplevelse, generositet och belåtenhet på allvar!

Utöver denna fina restaurang finner ni även oss i Kiosken på Lindö Dahl, där vi serverar mackor, korv, glass och dryck!

Vår vision

Vår vision är att gästen alltid ska besöka oss med förväntan och alltid gå härifrån nöjd, mätt och belåten. Vi lägger stort fokus på detaljerna och att servicekänslan är på den allra högsta nivån.